Diensten

Lees hier meer over de verschillende diensten die Marketing2day aanbiedt.

SEO – Zoekmachine optimalisatie

Organische vindbaarheid blijft 1 van de belangrijkste tools om bezoekers naar je website te verkrijgen. Investeer in een goede website met een logische structuur, goede landingspagina’s gericht op de juiste zoekterm en nuttige content. Rond het geheel af door te investeren in een goede website autoriteit en voila, hoge organische rankings in Google zijn het gevolg.

Content creatie

Content creatie gaat vaak hand in hand met SEO, maar verdiend het om apart genoemd te worden. Om op verschillende zoektermen te ranken is verschillende content vereist. Soms is een artikel van 2000 woorden de manier om ergens op te ranken, en soms een video of een webshop categorie pagina. Samen kijken we naar welke content benodigd is om op de gekozen zoektermen te gaan ranken.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is de kunst van het zorgen dat een websitebezoeker zo goed mogelijk weet te vinden op een website wat hij of zij zoekt. Met behulp van heat maps en scroll maps kunnen we zien hoe mensen een website gebruiken en daar conclusies uit trekken, om vervolgens verbeteringen aan te brengen.