Content

Content (creatie) is natuurlijk een breed begrip. Lees hier meer over wat ik daaronder versta en hoe ik hiermee klanten ondersteun.

Zonder content op je website is het onmogelijk om vindbaar te worden op de door jou gewenste zoektermen en zul je ook weinig conversies behalen. Maar hoe maak je nu de geschikte content voor je website die het ook goed doet in zoekmachines en uiteindelijk voor conversies zorgt. Samen gaan we kijken naar wat voor soort content het goed doet in jouw industrie en voor jouw zoektermen en kijken we naar de mogelijkheden om dit soort content te gaan ontwikkelen. Zo kan het zijn dat lange artikelen de beste keuze zijn, of juist korte videos. Hierover adviseer ik jou en vervolgens gaan we na of jullie deze content zelf kunnen ontwikkelen of dat we hier hulp bij moeten vragen van externe professionals.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de content aan de juiste eisen voldoet om goed vindbaar te zijn in zoekmachines op de zoektermen die belangrijk zijn qua volume en conversies.

Meer weten over content marketing? Neem contact op!