Over mij – Martijn van den Berg

Lees meer over mij en mijn werkervaring.

Mijn naam is Martijn van den Berg, ik ben 32 jaar oud en werkzaam als freelance Online Marketeer en SEO specialist. Dit doe ik voor zowel eigen klanten als voor online marketing bureaus in heel Nederland. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het bepalen van een strategie, maar zeker ook praktische werk uitvoeren om tot de gewenste resultaten te komen. Voor elk projecten kijken we samen wat gewenst is. Dit kan het ook betekenen dat ik met een bestaand online marketing of SEO team aan de slag ga om ze bij te scholen of tot een permanente vorm van samenwerking te komen.

Vaak werk ik ook samen met andere freelance online marketing specialisten met ieder zijn specialisatie zoals Robin Korst en Paul Verboven.

Lees meer over welke diensten ik aanbied.

 

Neem contact met mij op

E-mail: martijn[at]marketing2day.nl
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/martijnvandenb/
Twitter: https://twitter.com/Martijnvandenb
Telefoon: 0631044665

Mijn werkervaring

2011: Ik begin met het maken van mijn eerste websites over DJ’en en over Ultrabook laptops. Ik loop stage bij een online marketing bureau waar ik meer leer over de basis van het maken van eigen websites en online marketing.

2012: Na een stage van een half jaar in Jakarta schrijf ik mij in bij de Kvk om te beginnen met mijn webshop om typisch Nederlandse producten naar het buitenland te versturen zoals stroopwafels en hagelslag. Daarnaast help ik andere mensen ook met het bouwen van een eigen website of webshop in WordPress en de vindbaarheid daarvan.

2015: Na het afronden van mijn studie ga ik werken als online Marketeer bij Euroforum Nederland en blijf daarnaast mijn eigen webshop runnen.

2016: SEO vind ik het leukste onderdeel van online marketing, en wanneer ik een aanbod krijg van Tribal Internet Marketing om daar als SEO Consultant te komen werken neem ik die kans met beide handen aan. Daarnaast werk ik ook nog steeds voor mijzelf als zelfstandige.

2018: Ik ga fulltime voor mijzelf werken als freelance Online Marketing & SEO specialist.

2020: Nog steeds werk ik met veel plezier op vaste basis voor 4 verschillende online marketing bureau’s + eigen klanten. Daarnaast blijf ik ook mijzelf uitdagen door aan eigen websites te werken.